KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KOROMUZUN "BAHAR KONSERİ"NE KUTLU PAYASLI KONUK SANATÇI OLARAK RENK KATTI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Mayıs 2012

Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Anadolu Salonu`nda düzenlenen Klasik Türk Müziği Koromuzunun "Bahar Konseri" dinleyicilere adeta müzik ziyafeti sundu.

Yaklaşık 600 kişinin izlediği konser öncesinde bir konuşma yapan Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya, Şubemizin gerçekleştirdiği Sosyal Etkinlik çalışmaları hakkında bilgi vererek "Şubemiz Klasik Türk Müziği Korosu, 17 yıldan bu yana sürdürdüğü çalışmalarında binlerce İzmirli ile buluşurken, bu konserlerde birçok değerli ismi de konuk olarak ağırladı. Bu yıl da çalışmalarını büyük bir özveri ve başarı ile sürdüren koromuz, Ocak ayında düzenlediği yılın ilk konserinin ardından, bugün de Bahar Konseri ile siz değerli konuklarımızla buluşmaya hazırlanıyor.

Bu akşam bizleri 23 eser ile buluşturacak olan koromuz, uzun çalışmalarının meyvelerini sunacak olmanın mutluluğunun yanı sıra, değerli bir sanatçıyı ağırlamanın da gururunu yaşıyor. Bugün, birçoğunuzun yakından bildiği bir isim olan değerli Türk Sanat Müziği Sanatçısı ve Şefi Sayın Kutlu Payaslı da aramızda bulunuyor. 50 yıldan uzun bir süredir Türk Sanat Müziği`ni zenginleştiren Sayın Payaslı`nın davetimizi kırmayarak aramızda bulunması bizleri onurlandırıyor" dedi.

Özsakarya‘nın ardından Şef Gülten Yeğin yönetimindeki koro 23 eserlik bir repertuardan oluşan konserin ilk bölümünü gerçekleştirdikten sonra ikinci bölümde konuk sanatçı Kutlu Payaslı sahne alarak izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı ve konser sonunda uzun süre alkış aldı.