KOROMUZ, MELİHAT GÜLSES’İ KONUK ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Nisan 2018

Şubemiz Klasik Türk Müziği Korosu, Mühendis ve Mimar Bestekârlar Konseri ile seyircilerle buluştu. Konsere, Klasik Türk müziğinin önde gelen isimlerinden Melihat Gülses de konuk sanatçı olarak katıldı.

Şubemiz Klasik Türk Müziği Korosu, Mühendis ve Mimar Bestekârlar Konseri ile sahne aldı. MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşen ve Klasik Türk Müziği Sanatçısı Melihat Gülses’in de konuk sanatçı olarak katıldığı konseri yaklaşık 600 kişi izledi. Konser öncesinde Şubemiz Başkanı Yüksel Yaşartekin bir konuşma yaptı. Yaşartekin konuşmasında, uzun yıllardan beri Şubemiz bünyesindeki çalışmalarını sürdüren koronun, anlamlı bir konserle sahne aldığını ve mesleki kimliklerinin yanı sıra sanatçı kimlikleri ile de eserler bırakan mühendis ve mimar bestekârları andığını ifade ederek, “Bugün bir kez daha hatırlayacağımız üzere mühendis ve mimarların yaşamdaki izleri sadece mesleki faaliyetleri ile sınırlı kalmıyor. Mesleki üretkenliklerine benzer biçimde kültür ve sanat dünyamıza da katkıda bulunan birçok meslektaşımız mevcut” dedi. Yaşartekin, Melihat Gülses’e de konsere katılımından dolayı teşekkür etti.

Yaşartekin’in konuşmasının ardından, Şef Ömer Faruk Gültaşlı yönetimindeki MMO İzmir Şubesi Klasik Türk Müziği korosu konserin birinci bölümünde, mühendis ve mimar bestekârların eserlerinden oluşan bir repertuarla sahne aldı. Konserin ikinci bölümünde ise Melihat Gülses sahne alarak yine mühendis ve mimar bestekârların eserlerini seslendirdi. Şarkılara izleyiciler de eşlik ederken, Melihat Gülses ve koro, konserin sonunda seyircilerden büyük alkış aldı.