KOROMUZDAN YENİ YILA MERHABA KONSERİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Şubat 2019

Şubemiz Klasik Türk Müziği Korosu, “Yeni Yıla Merhaba” konseri ile müzikseverlerle buluştu.

Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Anadolu Salonu’nda 19 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşen konserde ferahfeza, acem aşiran ve muhayyer kürdi makamlarından eserlerle sahne aldı. Şef Ömer Faruk Gültaşlı yönetimindeki koronun konseri öncesinde Şubemiz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Melih Yalçın bir konuşma yaptı. Yalçın konuşmasında, koronun Şubemiz bünyesindeki çalışmalarını 25 yıldan bu yana sürdürdüğünü ifade ederek, “Çalışmalarıyla, Klasik Türk Müziği’ne gereken ilgi ve değerin verilmesine katkılar sunan koromuz, bu akşam İsmail Dede Efendi’den Asadur Hamamcıyan’a uzanan geniş bir yelpazedeki bestekârlardan güzel ezgilerle sizlerle buluşacak. Yeni Yıla Merhaba dediğimiz konserimiz vesilesiyle, 2019 yılının herkes için güzellikler getirmesini, karşımızda duran zorlukların bu dönemde aşılmasını diliyoruz” dedi. Yalçın’ın konuşmasının ardından konserine başlayan koro İsmail Dede Efendi, İsak Varon, Alaeddin Yavaşça, Asadur Hamamcıyan gibi çok sayıda bestekârın eserlerinden oluşan bir repertuarla sanatseverlere keyifli bir akşam yaşattı.