KRİZ DÖNEMİNDE İNSAN KAYNAKLARI MERKEZİMİZİN ÇALIŞMALARI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Mayıs 2009

Şubemizin insan kaynakları merkezi, ekonomik krize bağlı olarak işini kaybeden üyelerimize ve yeni mezunlara işe yerleştirme hizmeti vermeye devam ediyor. Çalışma yaşamından uzak kaldıkları bu dönemde üyelerimizin genel mesleki gelişmeleri takip edebilmeleri, yönelmek istedikleri mühendislik alanlarına göre yeni bilgi ve beceriler kazanabilmeleri için Mart ayında başlayan ücretsiz eğitimlerimiz sürüyor. Bilgi: 0232 444 86 66 / 147 Deniz Dinç Yılmaz

Şubemizin insan kaynakları merkezi, ekonomik krize bağlı olarak işini kaybeden üyelerimize ve yeni mezunlara işe yerleştirme hizmeti vermeye devam ediyor. Çalışma yaşamından uzak kaldıkları bu dönemde üyelerimizin genel mesleki gelişmeleri takip edebilmeleri, yönelmek istedikleri mühendislik alanlarına göre yeni bilgi ve beceriler kazanabilmeleri için Mart ayında başlayan ücretsiz eğitimlerimiz sürüyor. Bu eğitimlerin düzenlenmesinde başta deneyimli eğitmen üyelerimiz olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlardan da büyük destek alınmaktadır.

Kısa süreli ücretsiz eğitimler kapsamında geçtiğimiz ay iş sağlığı ve güvenliği, üretim planlama, yalın üretim ve ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemlerine yönelik seminerler düzenlenmiştir.  Bu seminerlerde eğitmen olarak görev alan ve kendi meslektaşlarının gelişimine katkıda bulunan makina mühendisi İkram Taşdemir, Halit Menemenlioğlu ve endüstri mühendisi Mahmut Gökçe ile Filiz Güler‘e buradan bir kez daha teşekkür ederiz.

Uzun süreli ücretsiz eğitimler kapsamında, nisan ayında ise makina mühendisi Cem Sarman tarafından SolidWorks kursu gerçekleştirilmiştir.

Yürütülen bu eğitim programına Elginkan Vakfı Manisa Ümmehan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi de büyük destek veriyor. Merkezimize kayıtlı çalışmayan üyelerimizin katılımı ile oluşan gruplar için kurslar düzenlenmektedir. Hafta içi 18.00-22.00 saatleri arasında düzenlenen bu ücretsiz, uygulamalı kurslar için Şubemiz binası önünden servis kaldırılmaktadır. Bu projemizin yaşama geçirilmesindeki büyük katkılarından dolayı Eğitim Merkezi Müdürü Vehbi Dömekeli‘ye  bir kez daha teşekkür ederiz.

Düzenlediğimiz bu eğitim etkinliklerimiz için kurum ve kuruluşlardan da destek almaktayız. Mayıs-Haziran aylarında Elginkan Vakfı ile "Elektrik kumanda ve otomasyon ile saç metal kalıpçılığı kursları" organize edilirken, 27-28 Mayıs tarihlerinde satış - pazarlama alanında kendilerini geliştirmek isteyen üyelerimiz için Alarko Carrier San. Tic. AŞ.  desteğinde "Müşteri Odaklı Satış Teknikleri Eğitimi" düzenlenecektir.  Ayrıca kısa süreli seminerlerin düzenlemesinde devam edilecektir.

İŞ ARAYAN ÜYELERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ EĞİTİM PROGRAMI

21 Mayıs- 5 Haziran 2009

İKM Eğitimleri

Elektrik Kumanda ve Otomasyon Kursu

Manisa Ümmehan Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi

Saat:18.00-22.00

 

İKM Eğitimleri

Saç Metal Kalıpçılığı Kursu

Manisa Ümmehan Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi

Saat:18.00-22.00

 26 Mayıs 2009

MMO İzmir Şubesi İKM Salı Toplantısı

Makinalarda CE İşaretlemesi ile İlgili Yeni Düzenlemeler

ve Yeni Makine Direktifi (AB TEknik Mevzuatı Komisyonu)

Mak. Müh Abdullah AYDEMİR

Saat:19.00-21.00

26-27 Mayıs 2009

İKM Eğitimi

Müşteri Odaklı Satış Teknikleri Eğitimi

Alarko Carrier Sanayi Ticaret A.Ş. Katkılarıyla

Saat:09.30-16.30

2 Haziran 2009

MMO İzmir Şubesi İKM Salı Toplantısı

Vaka Analizi ve Yasal Sorumluluklar Cezai ve Hukuki Uygulamalar

Mak.Yük. Müh Metin AVCIOĞLU ( İSİG Komisyonu) Saat:19.00-21.00

9 Haziran 2009

MMO İzmir Şubesi İKM Salı Toplantısı

EN Standardlarına Göre Kaynak Sembollerinin Gösterimi

Mak. Müh Cesim DURUK ( İmalat Yöntemleri Komisyonu)

Saat:19.00-21.00

17-18 Haziran 2009

İKM Eğitimi

Genel Metroloji ve Kalibrasyon

Mak. Müh. Mustafa B. ERİŞ

Saat:09.30-17.00

24-25 Haziran 2009

İKM Eğitimi

Mühendisler İçin İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamaları

End. Müh. Özgür TEMİZ

Saat:09.30-17.00

  

İKM eğitimlerine İnsan Kaynakları Merkezimize kayıtlı iş arayan üyelerimiz katılabilirler.

Manisa Ümmehan Elginkan Eğitim Merkezine eğitim günlerinde araç kaldırılmaktadır.

İKM Eğitimlerinde kontenjan sınırlı olup başvuruda öncelik esastır.

 

Bilgi ve başvuru :Deniz Dinç YILMAZ                         

0232 444 8 666/ 147