KRİZ ve ETKİLERİ Paneli gerçekleştirildi.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Nisan 2009

TMMOB tarafından 14-15 Kasım 2009 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek olan "Ücretli ve İşsiz Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Kurultayı" öncesinde İzmir'in de içinde bulunduğu 7 ilde hazırlık kurultayların gerçekleştirilmesine karar verilmişti.

TMMOB İzmir İKK tarafından düzenlenen "Kriz ve Etkileri" paneli, İzmir'de kurultaya hazırlık çalışmaları kapsamında, ilk adım olarak gerçekleştirildi. Panel 90 kişilik katılım ile Tepekule Kongre, Sergi ve İş Merkezinde gerçekleşti.
Konuşmacılardan, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yüksel AKKAYA krizi sermayenin sergilediği tutum, çalışanlar ve  toplumun üzerindeki etkileri açısından özetlerken,  İzmir Barosu avukatlarından İbrahim BAHÇIVANLAR işten çıkartmaların artttığı bu dönemde izlememiz gereken hukusal yollar hakkında bilgilendirme yaptı. Oturum yöneticisi ve Kurultay düzenleme kurulu üyesi Ertuğrul Bilir, TMMOB'un krize bakış açısını, kurultay sürecini ve sendikalaşmayı anlattı.