LASED İLE ŞUBEMİZ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Kasım 2010

Şubemiz ile LASED Otomotiv Lastik Satıcıları ve Servisçileri Derneği arasında, derneğe üye firmaların iş sağlığı ve güvenliği kapsamında, basınçlı kapları ve kaldırma makinalarının periyodik kontrollerinin yapılması hakkında protokol imzalandı.

LASED Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karataş ile Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya tarafından imzalanan protokol 20 Ekim 2010 tarihinden itibaren yürürlüğe girdi. LASED üyesi 100'ü aşkın firma protokol kapsamında belirlenen indirimli  fiyatlardan yararlanabilecekler. Ayrıca Şubemiz, LASED üyesi firmalarda çalışanlara iş sağlığı ve güvenliği ile basınçlı kapların kullanımı konusunda eğitimler düzenleyecek.

Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özakarya, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmelikleri gereğince, basınçlı kapların yılda bir kez, kaldırma makinalarının ise 3 ayda bir kontrol edilmeleri gerektiğini söyledi. Gerekli ve yeterli denetimlerin yapılmaması halinde bu cihazların acı kayıplara neden olan iş kazalarına yol açabildiklerini vurgulayan Özsakarya, LASED Başkanı Mustafa Karataş'a iş sağlığı ve güvenliği konusunda dernek olarak gösterdikleri duyarlılık için teşekkür etti. Mustafa Karataş ise tüm LASED üyelerini periyodik kontrollerini, MMO İzmir Şubesinde yaptırmaya çağırdı.