MANİSA İL TEMSİLCİLİĞİ SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Nisan 2009

MMO Manisa İl Temsilciliği 2008-2009 dönemi çalışma programı doğrultusunda "üretim etkinliği, üretimde esnek politikalar ve bilimsel çalışmalar" konu başlığı adı altında düzenlenen seminerlerin dördüncüsünü 31 Mart 2009 Salı günü Organize Sanayi Bölgesi Konferans salonunda gerçekleştirildi

Süreçlerde kalitesizlik maliyetlerine neden olan problemleri çözmek ve sıfır hata kalitesinde yeni ürün ve süreç tasarlamak için oluşturulmuş bir proje yönetim yaklaşımı olarak tanımlanan "Yalın-Altı Sigma" konulu semineri Spac Ltd. Şti. Danışmanlık firmasından Altı Sigma Danışmanı ve Uzman Karakuşak Hakan Erdoğmuş yönetti. Seminer, fabrikalarda üretim, bakım ve kalite bölümlerinde görevli 100'ün üzerinde üyemizin katılımıyla gerçekleşti. Seminer sonunda MMO Manisa İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Hakkı Bayraktar, üyelerimize mesleki gelişmeler hakkında bilgiler ve farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla düzenlediğimiz bu seminerlerin devam edeceğini belirtti. Bayraktar, seminer sonunda Hakan Erdoğmuş'a plaket vererek teşekkür etti.

Bu kapsamdaki seminerlerin üçüncüsü 22 Ocak 2009 tarihinde "Teknoloji ve Plastik" konu başlığında, plastiğin tarihçesi, kullanımı ve geleceğine bir bakış çerçevesinde düzenlenmiştir. Plastik malzemeler konusunun detaylarıyla anlatıldığı seminerde, plastikler ve plastik malzemelerin yapısal özellikleri ile ilgili bilgiler verilmiştir. Özellikle plastikle ilgili komponent üretimi ve montajı yapılan fabrikalarda üretim, montaj, bakım ve kalite bölümlerinde görevli mühendislere yönelik  düzenlenen bu semineri Hauer Technology firmasından Johannes Hauer yönetmiştir.