MANİSA İL TEMSİLCİLİĞİ YENİ YIL KOKTEYLİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Ocak 2011

Odamız Manisa İl Temsilciliğinin gelenekselleştirdiği yeni yıl kokteyli 28 Aralık 2010 tarihinde Saruhan Otel'de 100'e yakın üye ve davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Temsilcilik YK Başkanı Hakkı Bayraktar, temsilcilik bir yılda toplam 13 seminerde, 1.000`den fazla katılımcıya katılım belgesi verildiğini söyledi. Sosyal çalışmalar hakkında da bilgi veren Bayraktar, Turgutlu Çaldağ`da bilimsel raporlara rağmen nikel madeni işletme ısrarı sürdüğünü belirterek, "Bildiğiniz gibi Orman Bakanlığı,

30-35 yıl önce Çaldağ`ını yüksek erozyon ve sel riski olan bölge ilan ederek ağaçlandırmıştı. Şimdi bu orman siyasi iktidar eliyle, kesilmek üzere bir maden işletmesine tahsis edilmeye çalışılmaktadır. Odalarımız, Çaldağ`ında orman kesilirse ve nikel madeni çalışmaya başlarsa yaşayacağımız çevre ve doğal felaketleri bilimsel raporlarla gözler önüne sermiştir. Çaldağ`da yaşamı savunma mücadelesi sürecektir." dedi. Bayraktar, 2011 yılının, sevginin, vicdanın, gerçek adalet duygusunun uyandığı, herkesin evrensel barış için çalıştığı bir yıl olmasını diledi.