MAZHAR ZORLU EML İLE ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ KURS PROTOKOLU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Kasım 2010

Mazhar Zorlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Uygulamalı Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Kursları İçin protokolü yeniledik. Protokol, 19 Ekim 2010 tarihinde Mazhar Zorlu EML'de Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya ile Okul Müdürü Hamit Doğan'ın tarafından imzalandı. Protokol kapsamında, Şubemiz, Mazhar Zorlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Öğretmen Eğitim Merkezi ile birlikte uygulamalı endüstriyel otomasyon kurslarının sürekliliğini sağlayacak.

Yeni protokol ile kurs giderlerinin azaltılarak kurs ücretlerinin daha aşağıya çekilmesi ve üyelerimizin bu kurslardan faydalanabilmesi hedeflenmiştir. "Paket 1" olarak devam edecek gruplarda Hidrolik, Pnömatik, Endüstriyel Elektronik ve Sensör Teknolojisi "Paket 2" olarak devam edecek grup eğitimlerde ise  Elektro Hidrolik, Elektro Pnömatik, Temel Seviye PLC ve İleri Seviye PLC Kursları eğitimleri bulunmaktadır. Eğitimler için ön kayıtlar başlamıştır. Paket eğitim ücretleri ise 1.600 TL'den 1.200 TL' ye indirilmiştir.

Eğitimler, Mazhar Zorlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Öğretmen Eğitim Merkezinde düzenlenmektedir. Gruplarda katılım 8 kişi ile sınırlandırılmış olup eğitimlerin tamamı uygulamalı olarak yapılmaktadır. Kurs sonunda başarılı olanlara Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika verilmektedir.