MİNİKLERİN AÇIKHAVA SİNEMASI KEYFİ BU YIL DA SÜRÜYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Ağustos 2012

Tepekule Açıkhava Sineması Film gösterimleri devam ederken, gösterimler bu yıl da büyükler kadar çocuklara da hitap ediyor.

Bu yıl 8. kez düzenlenen Tepekule Açıkhava Sineması Film Gösterimleri kapsamında izleyicilerle buluşan çizgi film ve animasyon filmler, İzmirlilerden büyük ilgi görüyor. Her hafta Pazartesi günü gerçekleşen gösterimlerde izleyicilerin çoğunu çocuklar oluştururken ebeveynler de filmlere yoğun ilgi gösteriyor. Çocuğu ile birlikte film gösterimlerine katılan izleyicilerden Betül Ün, son dört yıldır Tepekule Açıkhava sinemalarının takipçisi olduğunu dile getirdi. Ün, ayrıca açıkhava sinemasını nostaljik bulduğunu ve bu sayede çocukluğunun açıkhava sinemalarına gittiğini sözlerine ekledi. Bir başka izleyici çocuklarını daha erken yaşlarda açıkhava sinemasıyla tanıştırmaktan mutluluk duyduğunu ve bu organizasyonu çok anlamlı bulduğunu söyledi.

Yaz boyunca gösterimlerin ücretsiz olduğu Tepekule Açıkhava Sineması, her Pazartesi çocuklara yönelik olmak üzere boyunca Salı, Çarşamba ve Perşembe akşamları sinemaseverleri açıkhavada sinema keyfine bekliyor.