MMO DOSTLUK TURNUVASI ŞAMPİYONU DEÜ MAKİNA TAKIMI OLDU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Kasım 2010

Şubemiz Sosyal Kültürel Etkinlikler Komisyonu tarafından organize edilen III. Dostluk Futbol Turnuvasında DEÜ Makina, Ardim'i 8-5 yenerek şampiyon oldu. Üçüncülük maçında ise İzeltaş Bayarcelona'yı 12-6 yendi. Maçların ardından düzenlenen törende Şube Başkanımız Mehmet Özsakarya dereceye giren takımlara kupa, madalya ve hediyelerini takdim etti.

Yedi hafta süren III. MMO İzmir Şubesi Dostluk Turnuvası DEÜ Makina ve Ardim arasında oynanılan final maçıyla sona erdi. Baştan sona çekişme içinde geçen mücadelede gülen taraf Ardim‘i 8-5 yenen DEÜ Makina takımı oldu. DEÜ Makina bu sonuçla turnuvadaki bütün maçlarını kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Bayarcelona‘yı 12-6 yenen İzeltaş takımı ise geçen yıl olduğu gibi bu yılda turnuvada üçüncü oldu.

On takımın katıldığı ve beşerli iki grupta oynanılan maçların ardından yarı final maçları sonunda takımlar DEÜ Makina ve Ardim takımları final oynamaya hak kazanmışlardı. Bu sonuçların ardından DEÜ Makina takımı şampiyon olurken Ardim ikinci, İzeltaş üçüncü ve Bayarcelona takımları dördüncü oldular.

Şube Başkanımız Mehmet Özsakarya kupa töreninde, katılan bütün takımları kutlayarak dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti. Turnuvada bütün maçlarını büyük farkla kaybetmesine rağmen futbolun bir oyun olduğunu hatırlatan Spor Bahane takımına da "Turnuvanın En Renkli Takımı" ödülünü verdi.