MÜHENDİSLİK GÜNLERİ 2012 SONA ERDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Mart 2012

Şubemiz Öğrenci Üye Komisyonu tarafından düzenlenen Mühendislik Günleri 2012 etkinliği tamamlandı.

5-7 Mart tarihleri arasında üç gün boyunca devam eden Mühendislik Günleri 2012 kapsamında öğrenciler, çeşitli mesleki deneyim paylaşımlarının yanı sıra sosyal etkinliklerle de bir araya geldiler. Etkinliğin ilk günü Tepekule Belgeseli`nin gösterimi yapılırken, Şubemiz Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Melih Yalçın, "Mühendisler ve Meslek Örgütleri Dün-Bugün-yarın" başlıklı bir konuşma yaparken, Ege Endüstri`den Mehmet Attila da "Markalaşma" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Etkinliklerin ilk günü Gazeteci-Yazar Can Dündar`ın "Toplum Mühendisliği" konulu söyleşisi ile tamamlandı. 6 Mart Salı günü ise "Kompozit Malzemelerde Yeni Ufuklar" konulu sunumuyla Prof. Dr. Rasim İpek ve "Toplumsal Sorumluluk Açısından Mühendisin Rolü / Kariyer Planlaması Nasıl Olmalıdır" konulu sunumuyla Klimasan`dan Ogün İstanbul, öğrencilerle mesleki deneyimlerini paylaşırken, Yazar Emrah Serbes de "Her Temas İz Bırakır-Behzat Ç." başlıklı söyleşiyle etkinliğe konuk oldu. Mühendislik Günler 2012`nin ikinci günü USTA filminin gösterimi ile sona erdi. Etkinliklerin üçüncü ve son gününde, öğrenciler üç ayrı konuk ağırladılar. Günün ilk konuğu "Mühendislik ve Mekatronik; Mekanik Sistemlerde Otomasyonun Bugünü ve Geleceği" konulu sunumuyla Endo endüstriyel Donanım ve Lineer Teknoloji`den İlker Ergüllü oldu. Üçüncü gün, etkinliğin diğer konukları "Ergonominin Çalışma Yaşamındaki Yeri ve Önemi" başlıklı sunumuyla Bosch`tan Hikmet Görgülü ve "Enerji ve Çevre İlişkisi" başlıklı sunumuyla Gediz Üniversitesi`nden Yrd. Doç. Dr. Selim Solmaz oldu. Öğrenciler, üç günlük etkinliğin sonunda Mühendislik Günleri 2012`yi kapanış forumunda değerlendirdiler. Forumun ardından ise etkinlik, Şubemiz Perküsyon Topluluğu`nun ve Grup Son Dakika`nın sahne aldığı kokteyl ile sona erdi.