MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Ekim 2012

Mühendislik ve Mimarlık Haftası dolayısıyla TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu tarafından 15-17 Ekim tarihleri arasında İzmir'de çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında sanatçı Hüsnü Arkan da bir konser verecek.

Mühendislik ve Mimarlık Haftası etkinlikleri 15 Ekim Pazartesi günü saat 11.00`de Yenişehir`e bulunan TMMOB Birlik Parkı`nda gerçekleşecek basın açıklamasıyla başlayacak.

Etkinlikler kapsamında 16 Ekim Salı günü Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi`nde Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Beno Kuryel`in konuşmacı olarak katılacağı "Mühendislik, Matematik ve Felsefe Örgüsü" konulu bir söyleşi düzenlenecek.

Etkinliklerin son günü olan 17 Ekim Çarşamba günü saat 13.30`da ise yine Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi`nde "Son Yasal Düzenlemeler Kapsamında Kentsel Dönüşüm, Değişim" başlıklı bir panel gerçekleşecek. Panel öncesinde saat 13.00`te ise İzmir İleri teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Semahat Özdemir tarafından "Kentsel Dönüşüm Politikaları: Sorular, Sorunlar" konulu bir çerçeve sunum yapılacak.

Mühendislik ve Mimarlık Haftası etkinlikleri 17 Ekim Çarşamba akşamı saat 21.00`de Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Lokali önünde gerçekleşecek Hüsnü Arkan konseri ile sona erecek.