ÖĞRENCİ ÜYELERİN SELÇUK BULUŞMASI SONA ERDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Eylül 2012

Odamız tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen MMO Öğrenci Üye Kampı, 1-9 Eylül 2012 tarihleri arasında İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Pamucak sahilinde gerçekleşti.

1 Eylül Cumartesi günü Türkiye`nin çeşitli şehirlerinden gelen öğrenci üyelerin katılımıyla SEGAŞ kamp alanında gerçekleşen çadır kampa 86 öğrenci üye katıldı.

Kampta katılımcılar yemeklerini kendileri yapıp bulaşıklarını elbirliğiyle yıkarken, kamp alanının temizliği gibi işler de belirli bir sıra ve program çerçevesinde kamp katılımcıları tarafından gerçekleştirildi.

Kamp süresince, yapılan söyleşiler ve atölye çalışmalarında farklı şubelerden gelen öğrenci üyeler birbirleriyle tanışma, öğrenci üye örgütlülüğü çalışmalarındaki deneyimlerini paylaşma imkânı bulurken, kolektif yaşamın güzel ve anlamlı bir örneği olan kampta bireysel (satranç, tavla) ve takımlı turnuvaların (voleybol, futbol) yanı sıra eğlenceli yarışmalar da (çuval, yumurta taşıma, uzun atlama, 100 m. erkekler ve kadınlar koşusu, yüzme) düzenlendi. Kamp kapsamında ayrıca Efes Antik Kenti ve Şirince köyüne birer gezi gerçekleşti.

Düzenlenen söyleşilere Kaya Güvenç, Bedri Tekin, Prof. Dr. Beno Kuryel, Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, Kazım Umdular, İlhan Kamil Turan, Hayri Kozanoğlu, Prof. Dr. Oğuz Türkyılmaz, Yaşar Aydın, Ahmet Talimciler, Mehmet Soğancı, Ali Ekber Çakar, Ercüment Ş. Çervatoğlu ve Elif Öztürk konuşmacı olarak katıldı. Ayrıca Marsis grubu da kampı ziyaret ederek katılımcılarla sohbet etti ve bir konser verdi.