PATLAMADAN KORUNMA DOKÜMANI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Ocak 2019

Şubemiz İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Komisyonu tarafından, Patlamadan Korunma Dokümanı Bilgilendirme Semineri düzenlendi.

8 Ocak 2019 tarihinde Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşen seminere Çevre Yüksek Mühendisi, İş Güvenliği Uzmanı ve TMGD Eğiticisi Özgür Andiç konuşmacı olarak katıldı. Andiç toplantıda, ATEX patlamaları, bu patlamalara dair mevzuat ve standartlar, patlamaların karakteristikleri, TS EN 60079-10-1:2015 patlayıcı gaz ortamları standardı metodolojisi, TS EN 60079-10-2:2015 yanıcı toz ortamları standardı metodolojisi ve patlayıcı ortam risklerinden korunmak için asgari gerekler gibi başlıklar üzerinde durdu ve katılımcıların sorularını yanıtladı.