SEÇİMLERİMİZ, SOSYAL ETKİNLİKLERLE RENKLENECEK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Şubat 2020

Şubemizin 30. Dönem Yönetim Kurulu Seçimleri kapsamında 9 Şubat Pazar günü oy kullanmaya gelen üyelerimiz ve yakınları için çeşitli sosyal etkinlikler gerçekleşecek.

Şube Yönetim Kurulu seçimlerimiz daha önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönem de bir yandan katılımcılık ilkesini gözetirken bir yandan da zengin bir içerikle üyelerimize sosyal etkinliklere katılma imkânı sunacak. Bu kapsamda gün içinde yetişkinler için belgesel film “İktisatçı” gösterimi, yaratıcı drama atölye çalışması ve Yetişkinlere Masallar etkinliği, çocuklar için ise animasyon gösterimlerinin yanı sıra robotik ve balon yapma atölyesi gerçekleşecek. Tüm üyelerimizi seçimlerimize katılarak hem birlikte yönetme ilkemizin, katılımcılığın gereğini yerine getirmeye hem de yakınlarıyla birlikte iyi vakit geçirmeye davet ediyoruz.