ŞUBE ÇALIŞANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Mart 2009

Yönetim Kurulu Sekreteri Melih Yalçın ve Şube Müdürü Turgay Şirvan, 28 Mart 2009 tarihinde Şube çalışanları ile geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi. Melih Yalçın Oda - Şube örgütsel yapısını ve işleyişini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıda, üyelerimize ve topluma yönelik hizmetlerin daha etkin ve verimli kılınması konusu ele alındı. Şube çalışmalarının, ortak kurum kültürü ve çalışma anlayışıyla sürdürülmesinin önemi üzerinde durularak 24. dönemin ikinci yılında, Şube çalışma programı doğrultusunda yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Çalışanlarla geniş katılımlı toplantıların belli periyotlarda, gündemli ve aktif katılımlı şekilde yapılmasına karar verildi.