ŞUBE YÖNETİM KURULU SEÇİMLERİ YAPILDI; ÇAĞDAŞ DEMOKRAT MAKİNA MÜHENDİSLERİ GÜVEN TAZELEDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Şubat 2010

31 Ocak Pazar günü Tepekule Kongre Merkezinde yapılan Şubemiz seçimlerine tek liste aday olarak giren Çağdaş Demokrat Makina Mühendisleri 1211 oy alarak güven tazeledi.

Şubemiz seçimlerinde; aday olan tek liste Çağdaş Demokrat Mekina Mühendisleri üyelerinin tam desteğiyle yeniden yönetime seçildi. İki dönemdir Şube Başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Özsakarya, üyelerin yönetim kuruluna gösterdiği güvene, Şube çalışmalarına verdiği desteğe teşekkür ederek şöyle dedi; "Yeni dönemde de çalışmalarımızı planlı, sağlıklı, güvenli bir kentleşme için, çağdaş, demokratik, sanayileşen bir Türkiye için üyelerimizin ve  toplumun yararına çalışmalarımızı sürekli geliştirerek devam edeceğiz."

Diğer yandan seçimler tam bir şenlik havasında yaşandı. Hava muhalefetine rağmen mühendisler, seçimlere eşleri ve çocuklarıyla birlikte geldiler. Tepekule'de, kafeteryası, çocuklar için oyun salonları ve ücretsiz sinema gösterisi ile farklı bir seçim atmosferi yaşayan üyelerimiz bu durumdan son derece memnun kaldı.

MMO İzmir Şubesi 25. Dönem Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

ASIL ÜYELER : Mehmet Özsakarya,  Kazım Umdular,  Melih Yalçın, Yüksel Yaşartekin,  Güniz Gacaner, Cesim Duruk, Emre Göktepe

YEDEK ÜYELER : Mehmet Aygün, Güzin Özdağoğlu, Necmettin Çetinköprülü, Amaç Sarıgülü,  Aysun Baltacı, Uğur Demirtaş, Bülent Deveci.