ŞUBEMİZ ÇOCUK KOROSU KURUYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Ekim 2009

Değerli Üyelerimiz, Şubemiz 8-12 yaş grubu üye çocukları için bir çocuk korosu kuracaktır. Katılmak için aşağıdaki telefona isim yazdırmak yeterli olacaktır. Koro ilk çalışmasını 2 Kasım Pazartesi akşam saat 18.30'da başlayacaktır. Tel: 0232 444 86 66 / 136-120

 

"Öncelikle çocukluk döneminde sesini doğru kullanmasını öğrenen insan, yaşamında pek çok şeyin değişmesini ve güzelleşmesini sağlayabilir. Müzik yapmak, çocuklarımızın kendilerini tanımasını ve birey olarak topluluk içinde yer almasını sağlar. Müzik çalışması sırasında biyolojilerini keşfeder ve ses tellerinin insanın en önemli çalgısı olduğunu kavrarlar. Ses tellerini en doğru şekilde yıpratmadan, bağırmadan nasıl kullanabileceklerini öğrenirler. Ve müzik kültürünün temelleri sağlıklı şekilde atılır."

 

Çocuğunuz koromuzda yer almak istiyorsa aşağıdaki telefona kayıt yaptırabilirsiniz.

Koromuz, 2 Kasım'da çalışmalarına başlayacaktır. Çalışmalar her hafta Pazartesi günleri 18.30- 20.30 saatleri arasında Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde yapılacaktır.

 

Başvuru Tel: 0232 444 86 66 / 136- 120