ŞUBEMİZ İKM TEMMUZ AYI ÜCRETSİZ EĞİTİM PROGRAMI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Temmuz 2009

Şubemiz İnsan Kaynakları Merkezinin üyelerimize destek vermek amacıyla, Elginkan ve Alarko işbirliğinde düzenlediği eğitimlere 49 üyemiz katıldı. Temmuz ayı ücretsiz eğitim etkinliklerimizi haberimizde bulabilirsiniz.

Krizden etkilenerek işlerini kaybeden ya da yeni mezun olarak iş arayan üyelerimizin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla Şubemizce düzenlenen eğitimler yoğun ilgiyle sürüyor. 21 Mayıs'ta Elginkan işbirliğinde düzenlenen "Temel Elektrik  Elektronik, Otomatik Kumanda eğitimlerine" 25 üyemiz katılırken, 26- 27 Mayıs'ta Alarko Carrier Sanayi ve Tic. A.Ş. katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz "Müşteri  Odaklı Satış Teknikleri Eğitimine" 25 Üyemiz katılarak belgelerini aldılar.
Alarko destekleriyle düzenlenen eğitimin sertifika dağıtım töreninde konuşan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya, satış pazarlama konusunda iddialı olan Alarko'nun bilgi ve deneyimlerini üyelerimizle paylaştığı için teşekkür etti. İşbirliğinin gerçekleşmesinde gösterdikleri çabalar için Alarko Bölge Satış Müdürü Emin Yavuz'a ve  eğitimi veren SPAC firmasından Akın Polat'a teşekkür eden Özsakarya, "üyelerimizin bu eğitimden çok yararlanacaklarına inanıyorum" dedi.
Alarko Bölge Satış Müdürü Emin Yavuz ise eğitim alan grubun çok şanslı olduğunu, bu eğitimi Alarko çalışanları için geliştirerek tüm bölgelerde verdiklerini, dolayısıyla direk amaca ve mühendisliğe yönelik bir içerik taşıdığını söyledi. Odamızla işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Yavuz, eğitime katılan üyelerimizi kutlayarak başarılar diledi.

Şubemiz İnsan Kaynakları Merkezi Ücretsiz Eğitim Etkinlikleri 

17-18 Haziran

Genel Metroloji ve Kalibrasyon
Mak. Müh. Mustafa B. ERİŞ
Saat:09.30-17.00

24-25 Haziran

Mühendisler İçin Genel İnsan Kaynakları
Yönetim Teknikleri
End. Müh. Özgür TEMİZ
Saat:09.30-17.00

29 Haziran

Temel ve İleri Seviye Hidrolik Kursu
Manisa Ümmehan Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi
Saat:18.00-22.00

Dış Ticaret Kursu (İTHALAT&İHRACAT)
Manisa Ümmehan Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi
Saat:18.00-22.00

 9 Temmuz

Problem Çözme Teknikleri (8D) Semineri
Kenan ELNAHİ/ KALDEM Danışmanlık
Saat:09.30-17.0023-24 Temmuz

23-24 Temmuz

6 Sigma Temel Bilgilendirme Semineri
Kenan ELNAHİ/ KALDEM Danışmanlık
Saat:09.30-17.00

31 Temmuz 

Toplam Verimli Bakım Semineri
Mak. Müh. O. Vehbi Uçal / Uçal Kalite Danışmanlık
Saat:09.30-17.00