ŞUBEMİZ SEKRETERİ ÜNVER, MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM GÜNLERİ’NE KATILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Mart 2018

Şubemiz Yönetim Kurulu Sekreteri Selda Ünver, Ege Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölüm Günleri’nin açılışına katılarak bir konuşma yaptı.

Şubemiz Yönetim Kurulu Sekreteri Selda Ünver, 7 Mart 2018 tarihinde Ege Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölüm Günleri açılışına katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Ünver, konuşmasında Odamız çalışmalarına ilişkin bilgilendirmede bulunurken, “Oda çalışmalarımızda yer alan her bir genç arkadaşımız, amaçlarımızın gerçekleşeceği yolundaki umudumuzu biraz daha arttırmaktadır. Çünkü toplumu dönüştürmedeki en önemli ve güçlü dinamiğin gençlik olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, bir arada olma ve mücadele etme geleneğimizin vermiş olduğu güçle, üye, meslek ve toplum sorunlarımıza karşı duyarlı bir çizgi izlemeye geçmişte olduğu gibi bugün de devam etmeliyiz. Bu anlamda, tüm öğrenci arkadaşlarımızı Odamıza gelerek öğrenci üye kayıtlarını yaptırmaya ve mesleki birikimlerini hem diğer öğrenci arkadaşlarımızla hem de deneyimli üyelerimizle, yöneticilerimizle, teknik görevlilerimizle karşılıklı paylaşımda bulunarak arttırmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Açılışın ardından etkinlik, çeşitli kurumlardan ve sektör firmalarından temsilcilerin öğrencilere yönelik deneyim paylaşımlarını içeren sunumları ile devam etti.