ŞUBEMİZCE DÜZENLENEN FOTOĞRAFÇILIK KURSU İLGİ GÖRDÜ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Ocak 2011

Şubemiz Sosyal Kültürel Etkinlikler Komisyonunca düzenlenen Fotoğrafçılık Kursu 30 Kasım - 27 Aralık 2010 tarihleri arasında 34 kursiyerin katılımı ile gerçekleşti. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim görevlilerinden Alaattin Kanlıoğlu`nun eğitmenliğinde düzenlendi ve kurs 5 hafta teorik 1 gün pratik eğitim olarak katılımcılara aktarıldı.

 

Kursta; fotoğrafın bileşenleri, fotoğraf makinalarinin gruplanması, fotoğraf makinelerinin parçaları, fotoğraf makinesinin değişkenleri arasındaki ilişki (fotoğrafta pozlamayı etkileyen unsurlar), hareketli konuların fotoğraflanması, fotoğrafta alan derinliği, ışık, filmler, flaş kullanımı, fotoğrafta kompozisyon konuları ele alındı.

Bu teorik eğitimin ardından Efes harabeleri ve Şirince'ye düzenlenen Fotoğraf Gezisi ile pratik yapma imkanı bulan kursiyerler gezide çektikleri fotoğrafları son ders eğitmen eşliğinde değerlendirdiler.

Kursun ardından düzenlenen kokteyde kurs katılım belgelerini Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Özsakarya kendilerine taktim etti.

Özsakarya yaptığı konuşmada Şubemizde düzenlenen sosyal kültürel etkinlikler hakkında bilgi vererek "Şubemiz üye ve yakınları için hobi amaçlı olarak yapmayı düşündükleri etkinlikleri Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenleyerek çok yönlü iletişim kurmayı amaçlamakta. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz Fotoğrafçılık Kursunun sizden gördüğü ilgi bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ederim" dedi.