TEMSİLCİLİK SEÇİMLERİ DEVAM EDİYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

29 Mart 2012

Odamız temsilcilik seçimleri devam ediyor. Son olarak Salihli ve Turgutlu Temsilcilik Yürütme Kurulu seçimleri gerçekleştirildi.

28 Mart Çarşamba günü ilk olarak Manisa`nın Turgutlu ilçesindeki Yürütme Kurulu seçimi yapıldı. Temsilcilik binasında yapılan ve Şube Yönetim Kurulu Sekreterimiz Melih Yalçın`ın ve TMMOB Denetleme Kurulu Üyesi A. Kirami Kılınç‘ın da katıldığı seçim sonucunda İsmail Ulcay, Vedat Özçömlekçi ve M. İlteriş Yağcıoğlu İlçe Temsilcilik Yürütme Kurulu asıl üyeliklerine, İlkay Balkan, Ömer Baysan ve Özlem Çıkıkçı ise İlçe Temsilcilik Yürütme Kurulu yedek üyeliklerine seçildi.

Aynı gün bir diğer seçim ise yine Manisa`nın Salihli ilçesinde gerçekleşti. İlçe temsilcilik binasında yapılan seçim sonucunda İlçe Yürütme Kurulu asıl üyeliklerine Özer Türkmen, Sefa Özenir ve İdris Bayram, yedek üyeliklerine ise Mustafa Doğan, Erden Eren ve Ayhan Çelik seçildi.