TEPEKULE AÇIKHAVA SİNEMA ŞENLİĞİ BU YIL KENDİNİ AŞIYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Mayıs 2011

İzmirlilere 7 yıldır açık havada sinema şenliği yaşatan MMO Tepekule Açık Hava Sineması, bu yıl çok özel bir programla sanatseverlerin karşısına çıkıyor. 21 Haziran- 8 Eylül 2011 tarihleri arasındaki 11 haftada yerli ve yabancı birbirinden güzel 19 film seyirciyle buluşacak.

Bu sezon programda ilk kez özel haftalar oluşturuldu.

"Belgeseller Haftası", "Kadın Filmleri Haftası" ve "Animasyon Haftası" özel programlarında bu alanlardaki en iyi yapımlardan örnekler bir araya getirildi.

Tüm gösterimlerin ücretsiz olduğu sinemamız, üyelerimize ve tüm sanatseverlere açık olarak hizmet vermektedir.

Gösterimler haftada üç gün, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 21.15`te yapılmaktadır. (Programa eklenen iki film "İncir Reçeli" ve "Atlı Karınca" Cuma günleri de gösterilecektir.)

Tepekule Açıkhava Sineması Şenliği, Makina Mühendisleri Odası‘nın, İzmir`in kültür -sanat yaşamına, üyelerimize ve tüm sanatseverlere bir  armağanıdır. 

Sanatın ışığıyla daha çok aydınlanacağımız bir dünya dileğiyle, iyi seyirler.

TMMOB
Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi 
Yönetim Kurulu