TEPEKULE SİNEMASINDA 31 AĞUSTOS - 1-2 EYLÜL'DE "YÜREĞİNE SOR" GÖSTERİLECEK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Mayıs 2010

Makina Mühendisleri Odası Tepekule Açık Hava Sinemasında 31 Ağustos-1-2 Eylül tarihlerinde Yönetmen Yusuf Kurçenli'nin "YÜREĞİNE SOR" adlı filmi gösterilecek.İki genç insan, Esma ile Mustafa birbirini sevmiştir. Ne var ki, bu aşkın döneme ve yöreye özgü bir engeli bulunmaktadır: Mustafa gizli Hıristiyan'dır. Esma dahil herkes onu Müslüman sanmaktadır. Kilise, gizli Hıristiyanların artık dinlerini açıklamasını istemektedir. Bu zor bir durumdur Mustafa için. Kilise ile aşkı arasında kalmıştır. Toplumsal koşullar, Esma ile Mustafa'nın aşkından daha güçlüdür. Ve aşklarını savunabilmek için efsane olmaları gerekecektir.

Salı, çarşamba, perşembe günleri saat 21.15'te tek seans olarak hizmet veren açıkhava sinemamıza girişler ücretsizdir.

Ayrıntılı Bilgi İçin: 0 232 444 8 666 / 150-121