TEPEKULE`DE ŞARKILAR VAN İÇİN SÖYLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Mart 2012

Ege Vanlılar Federasyonu ve İzmir Emek ve Demokrasi Güçleri tarafından düzenlenen "Şarkılarımız Van İçin" konseri, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşti.

10 Mart Cumartesi akşamı gerçekleşen ve TMMOB tarafından da desteklenen konserde Sokak Orkestrası, Aysu, Eski Bando, Entu ve Bajar sahneye çıktı. Odamız Tepekule Kongre ve Segi Merkezi Zemin kat fuaye alanında gerçekleşen ve yaklaşık 5 saat süren konserde, Ege Vanlılar Federasyonu adına yapılan konuşmada, katılımcılara gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür edilirken, konserden elde edilen gelir, Van depremi sonrasında İzmir`e göç eden ancak hiçbir kurum ya da kuruluştan destek alamayan 7 binden fazla depremzede arasında yer alan ihtiyaç sahipleri için kullanılacak.