TESKON 2011 YÜRÜTME KURULU, ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Haziran 2010

Makina Mühendisleri Odası adına Şubemiz yürütücülüğnde 13-16 Nisan 2011 tarihlerinde MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenecek olan X. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi Yürütme Kurulu ilk toplantısı yapıldı.

X. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi Yürütme Kurulu ilk toplantısı 05 Haziran 2010 tarihinde MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleşti. Toplantıya Yürütme Kurulu Üyeleri Ahmet Arısoy, Akın Kayacan, Ali Güngör, Duran Önder, Fasih Kutluay, Güniz Gacaner, İbrahim Tatlıdil, Macit Toksoy, Melih Yalçın, Necmi Varlık, Niyazi Aksoy, Özay Akdemir, Tahsin Başaran ve Tufan Tunç katıldılar.

X. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi Yürütme Kurulu Başkanlığı'na Prof. Dr. Ahmet Arısoy seçilirken; kongre çalışmalarına katkı koyması amacıyla Kongre Bilim Grubu, Kongre Tanıtım ve Yayın Grubu, Profesyonel Sivil Toplum Örgütleri ve Sektörle İlişkileri Geliştirme Grubu ile Kongre Öğrenci Platformu Geliştirme Grubu kurularak üyeleri belirlendi.

Kongre kapsamında gerçekleşen atölye çalışmalarının düzenlenmesinde uygulanacak kriterlerin belirlenmesi amacıyla "Atölye Çalışmaları Uygulama Esasları"'nın hazırlanması için Ahmet Arısoy ve Macit Toksoy görev aldılar.

Yürütme Kurulu tarafından belirlenecek konularda yurtdışından konuşmacı getirilmesi ve KKTC ile Türki Cumhuriyetlerinden katılımın sağlanması için duyuru ve çalışma yapılmasına karar verildi.

Kongrenin tanıtımı amacıyla hazırlanan afiş ve ilk çağrı broşürünün yaygın dağıtımı için çalışma yapılarak ilk çağrı broşürlerinin Odamız tarafından yayımlanan Tesisat Dergisi, Mühendis Makina Dergisi ve TermoKlima Dergisi ile gönderiminin yapılması hedeflendi.