ÜNİVERSİTELERARASI MAKİNA, ENDÜSTRİ VE ENDÜSTRİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMLERİ BİTİRME PROJESİ SERGİ VE YARIŞMASI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Nisan 2012

YARIŞMA TAKVİMİ:
Son Başvuru Tarihi: 07 Haziran 2012
Sergi Tarihi ve Yeri: 08 Haziran 2012 - MMO Tepekule Kongre ve Sergi MerkeziJüri Değerlendirme Sonucun İlanı: 09 Haziran 2012
Başvuru Yeri: Makina, Endüstri ve Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanlıkları

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI İZMİR ŞUBESİ "MAKİNA, ENDÜSTRİ VE ENDÜSTRİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMLERİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI VE SERGİSİ 2011-2012

Yarışamanın Amacı ve Konusu:
Yarışmanın amacı; makina, endüstri ve endüstri sistemleri mühendisliği mesleğine adım atma aşamasında bulunan makina, endüstri ve endüstri sistemleri mühendisliği son sınıf öğrencilerinin mesleki bilgilerini geliştirmeleri, bitirme projelerini sanayinin ihtiyaçlarına yönelik konulara göre hazırlamaları, sanayicimizin üretim süreçlerinde yaşamış oldukları sıkıntıların araştırılması için üniversitelerle iş birliği kurmaları, bu yolla üniversite sanayi işbirliğine yönelik önemli bir çalışmaya olanak sağlamaktır.

Yarışmanın konusu; yarışmanın yapıldığı öğretim yılına ait Makina, Endüstri ve Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölümlerinin bitirme projesi çalışma konularını kapsayacak olan çalışmalardır.

Yarışma Şartnamesi ve Başvuru Formu İçin Tıklayınız.