VI. ULUSAL HİDROLİK PNÖMATİK KONGRESİ ve SERGİSİ DÜZENLEME KURULU TOPLANTISI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Haziran 2010

VI. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi Düzenleme Kurulu Toplantısı 9 üyenin katılımı ile 05 Haziran 2010 tarihinde MMO Tepekule İş Merkezi'nde yapıldı.

VI. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi Düzenleme Kurulu ilk toplantısı 24 Nisan 2010 tarihinde  gerçekleştirildi. Oda Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Çağdaş Akar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Merkez, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir ve İzmir Şube temsilcileri katıldılar.

Toplantıda VI. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi hazırlık çalışmaları hakkında genel bilgilendirme yapıldıktan sonra kongrenin 5-8 Ekim 2011 tarihlerinde Odamız adına İzmir ve İstanbul Şubeleri yürütücülüğünde MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde  yapılmasına karar verildi.

Kongre Düzenleme Kurulu'nun Mart  2011 ve Eylül 2011  tarihlerinde yapılmasına, Kongre Yürütme Kurulu'nun İzmir Şubesince önerildiği şekli ile Abdullah Parlar, Prof.Dr. Ahmet Ceranoğlu, Ahmet Pınarlı, Cem Sarman, Dilara Mumkaya, Durmuş Kara, Ertan Soydan, Metin Perinçek, Necip Çayan, Salih Emanet, Semih Kumbasar, Suat Demirer, Şemsettin Işıl, ve Prof. Dr. Tuna Balkan oluşmasına karar verildi. Kongre Sekreteri olarak İzmir Şube Müdürü Turgay Şirvan ve Teknik Görevlisi Sungu Köksalözkan'ın görevlendirilmesine karar verildi.

Danışmanlar Kurulu Üyelerinin belirlenmesi için Kongre Yürütme Kuruluna görev ve yetki verildi. Ayrıca Kongrede kapsamında atölye çalışması, kurs, seminer, yuvarlak masa toplantısı, konferans, forum, panel vb. etkinlikler düzenlenmesi; etkinlik konularının  Danışmanlar Kurulu üyelerinden alınacak görüş ve öneriler doğrultusunda Kongre Yürütme Kurulu tarafından belirlenmesi konusunda Kongre Yürütme Kuruluna görev ve yetki verilmesine karar verildi.

Kongre tanıtımı için; bölgesel olarak belirlenen MMO Şubelerinde  eğitim ve toplantılar yapılması için Kongre Yürütme Kuruluna yetki verilmesine karar verildi.