WİN FUARLARI I. FAZ`A 42 ÜYEMİZİN KATILIMIYLA ARAÇ KALDIRDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Şubat 2011

3-6 Şubat 2011 tarihlerinde Tüyap Fuar Alanında düzenlenen WIN Fuarları 1. Fazı'na Şubemizden 42 üye ve yakınlarının katılımıyla araç kaldırıldı. 4 Şubat tarihinde MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi`nin önünden hareket eden araç ile Fuara katılan katılımcılar 5 Şubat tarihinde tüm gün fuar alanını gezdikten sonra Taksim`e giderek orada serbest zaman geçirdiler ve saat 22.00`de tekrar İzmir`e dönüş için hareket ettiler.

15 ülkeden  671 katılımcı ve  287 alt katılımcı 4 gün boyunca ürün ve hizmetlerini sergiledikleri fuarda METAL WORKING (16. Makina İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarı), WELDING (11. Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri Fuarı), SURFACE TREATMENT (5. Yüzey İşleme Teknolojileri Fuarı), MATERIALS HANDLING (10. Taşıma, Depolama, İstifleme ve Lojistik Fuarı) sektörleri bir arada yer aldı.

Fuarın bu yılki Partner Ülkesi, Hindistan oldu. Hindistan fuara firmalar ve ziyaretçi delegasyonu ile yoğun bir katılımda bulundu. Ayrıca Belçika, Bulgaristan, Çin, Almanya, Yunanistan, Hindistan, İtalya, Hollanda, Polonya, İspanya,  İsviçre, İsveç, İngiltere ve ABD`den uluslararası firmaların katılıdığı fuar 24.325 m2 net alanda düzenlendi.