X. ULUSAL TESİSAT MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ DÜZENLEME KURULU TOPLANTISI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Nisan 2010

X. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi Düzenleme Kurulu Toplantısı 17 üyenin katılımı ile 24 Nisan 2010 tarihinde MMO Tepekule İş Merkezi'nde yapıldı. Toplantıda 18 konuda karar alınarak Oda Yönetim Kurulu'nun onayına sunuldu.

X. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi/teskon 2011 Düzenleme Kurulu birinci toplantısı 24 Nisan 2010 tarihinde  gerçekleştirildi. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Şuayip Yalman  başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Merkez, Antalya, Bursa, Denizli, Edirne, İstanbul, Kayseri, Kocaeli, Samsun, Zonguldak Şube ve Şubemiz temsilcileri katıldılar.

Toplantıda teskon 2011 hazırlık çalışmaları hakkında genel bilgilendirme yapıldıktan sonra teskon 2011'in 13-16 Nisan 2011 tarihlerinde Odamızın Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde  yapılmasına karar verildi. Kongre Düzenleme Kurulu'nun 23 Ekim 2010 ve 5 Mart 2011  tarihlerinde yapılmasına, Kongre Yürütme Kurulu'nun İzmir Şubesince önerildiği şekli ile Macit Toksoy, Fasih Kutluay, Hasan Heperkan, Ali Güngör, Tufan Tunç, Cafer Ünlü, Ahmet Arısoy, Akın Kayacan, Hakan Bulgun, İsmet Gencer, Melih Yalçın, Serhan Küçüka, Niyazi Aksoy, Yüksel Yaşartekin, Kemal Gani Bayraktar, Gülden Gökçen, Güniz Gacaner, İbrahim Tatlıdil, Duran Önder, Tahsin Başaran, Gönül Utkutuğ, Sait C. Sofuoğlu, Özay Akdemir, Şerif Özsakarya, Necmi Varlık oluşmasına karar verildi. Kongre Sekreteri olarak İzmir Şube Teknik Görevlisi Sungu Köksalözkan'ın görevlendirilmesine karar verildi.

Danışmanlar Kurulu Üyelerinin görüş ve önerilerini almak amacıyla Ankara, İstanbul ve İzmir'de bölgesel toplantıların 05 Haziran 2010 tarihinde,  İstanbul Danışmanlar Kurulu toplantısının bir gün öncesinde destekleyen sektörel kuruluşlar ile bir değerlendirme-bilgilendirme toplantısının 04 Haziran 2010 tarihinde İstanbul'da yapılmasına, düzenleme ve yürütme kurulu üyelerinin katılımının organize edilmesi konusunda Kongre Yürütme Kuruluna görev ve yetki verilmesine karar verildi.

Kongreye yurt dışından en fazla üç konuşmacı davet edilmesi, konuşmacıların konu başlıklarının belirlenmesi için Kongre Yürütme Kurulu'na yetki verilmesinin uygunluğuna karar verildi.

Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongrelerine araştırmacıların özellikle akademisyenlerin özgün bilimsel ve teknolojik araştırmalarını içeren bildirilerle katılımını teşvik etmek, bu alanda araştırmalar yapmaya teşvik etmek, gerek kongreyi gerekse dergiyi bilimsel bir platform olarak daha üst düzeye taşıyabilmek amacıyla, Kongre'ye teklif edilen, Hakemler ve Kongre Bilim Grubu tarafından Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Oturumlarında, Sempozyumlarda sunulan bildirilerin, bir daha hakem görüşü alınmadan Tesisat Mühendisliği Dergisi'nde yayınlanması konusunun Oda Yönetim kurulu onayına sunulmasına karar verildi.

Danışmanlar Kurulu Üyelerinin önerileride alınarak  kurs, seminer ve sempozyum konularının belirlenmesi için Kongre Yürütme Kurulu'na yetki verilmesine karar verildi.

Kongre tahmini gelir-gider bütçesi ve Kongreye Katılım Modellerinin  belirlendiği toplantıda; İlk çağrı duyuruları,afiş, bülten ve diğer kongre duyuru ve tanıtımlarının yapılması, bildiriler kitabı ve diğer yayınlarının reklam bedellerinin maliyet analizleri yapılarak belirlenmesi konusunda Kongre Yürütme Kuruluna yetki verilmesine karar verildi.

Kongre için ana tema belirlenmesi, Kongrede düzenlenecek sosyal etkinliklerin belirlenmesi, Kongre tanıtımı için; bölgesel olarak belirlenen MMO Şubelerinde  eğitim ve toplantılar yapılması ile Kongre tanıtım filmi hazırlanması için Kongre Yürütme Kuruluna yetki verilmesine karar verildi.

Alınan tüm kararlar Oda Yönetim Kurulu Onayına sunuldu.