YANGIN SEMİNERİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Mayıs 2019

Şubemiz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı birlikteliğinde ilk kez düzenlenen Yangın Semineri’nin ikincisi bu yıl Eylül ayında gerçekleşecek.

İlki 2018 yılında düzenlenen ve büyük ilgi gören Yangın Semineri’nin 19-20 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ikincisi için hazırlıklar sürüyor. Bu yıl Şubemiz, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), Mimarlar Odası (MO) İzmir Şubelerinin yanı sıra Kimya Mühendisleri Odası (KMO) Ege Bölge Şubesi birlikteliğinde düzenlenecek seminerin içeriği yapılan toplantı ile netleştirildi. Seminere ilişkin İzmir Büyükşehir Belediyesi Yangın ve Doğal Afet Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Şubemiz temsilcilerinin yanı sıra İzmir İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İMO, EMO, MO ve KMO temsilcileri katıldı. Toplantıda, seminer kapsamında 8 oturumda 22 sunumun yer alması ve seminere ücretsiz kayıtların seminer için oluşturulan web sayfasının yer aldığı www.yanginsemineri.org adresi üzerinden Ağustos ayından itibaren yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca proje müellifleri, yangın söndürme ve önleme birimleri, itfaiye çalışanları, acil durum müdahale ekipleri, iş sağlığı ve güvenliği uzmanları, yangın tesisatı tasarım ve taahhüt işinde çalışanlar gibi konunun ilgililerinin katılımının sağlanması doğrultusunda yapılması gereken çalışmalar tespit edildi.

Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek seminere paralel olarak düzenlenecek sergide çok sayıda firma da stantları ile yer alacak.