ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE TESİSATI EL KİTABI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Endüstriyel Mutfak ve Çamaşırhane Tesisatı; konusunda bir ilk olup iki yıla yaklaşan bir çalışma sonucu ortaya çıkmıştır. Yurtiçi kaynaklara ulaşmanın yanı sıra yurtdışı kaynaklara da ulaşılarak hazırlanan kitabın önümüzdeki yıllarda daha da geliştirileceğine inanıyoruz.
Kitabın içeriğinde endüstriyel mutfak ve çamaşırhane tesisatının Özellikleri ve projelendirmeye ilişkin bilgiler yanında " Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi-HACCP" (Hazard Analiysis Critical Control Point) boyutuyla da konunun proje yapanlar açısından somutlaştırılmasını hedeflenmiştir.
Hastane, otel, okul, askeri tesis vb. endüstriyel, turistik, ticari, sosyal kapsamdaki mekanların mutfak ve çamaşırhaneleri nitelenirken; verilen bilgilerle tasarıma ilişkin veriler de sağlanmıştır.
Bu kitap projecilere olduğu kadar otel, hastane, okul askeri tesis,yurt vb. endüstriyel mutfak ve çamaşırhane tesisleri işleticilerinin de elinde bulunması gereken bir kitap niteliğindedir.
kitapta;
• Mutfak sektörü
• Mutfak cihazları
• Mutfak tesisatı projelendirme kuralları
• İhtiyaç ağı
• Mutfağın işletilmesi
• Hijyen kuralları, HACCP
• Diğer mutfak çeşitleri
• Çamaşırhane tesisatı
konuları ile ilgili bildiriler yer almaktadır.

Yayın No: 
348
Kitap Türü: 
Teknik Kitaplar