Barış Talebinde Bulunan Akademisyenler Yalnız Değildir!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Ocak 2016

Kocaeli Makina Mühendisleri Odası Öğrenci Üye Komisyonumuzun yapmış olduğu basın açıklaması için tıklayınız.

Barış Talebinde Bulunan Akademisyenler Yalnız Değildir!

 

 

   Barış talebinde bulunan her kurum, kuruluş ve bireye azgın bir şekilde  saldıran iktidarın hedefinde bu sefer akademisyenler var. Üniversitenin özgür, bilimsel ve demokratik olması gereken ortamının uzunca bir süredir dışarıdan ve tepeden müdahalelerle zapturapt altına almak isteyen iktidarın uygulamaları sınır tanımıyor.

 

   Bildiriye imza atan bini aşkın akademisyene "vatan haini, aydın müsveddesi" gibi kelimelerle saldıran cumhurbaşkanı ve başbakan mafya artıklarını cesaretlendirerek üniversitenin kapısından geçmemiş bu çetecilere cesaret veriyor.

 

  Otuzu aşkın üniversiteden akademisyenler bugün okuldaki odalarından ve dün gece evlerinden gözaltına alındı. Birçok hocaya ölüm tehtitleri gelmekte. Universitemizde de 19 akademisyenimiz gözaltına alınıp linç kampanyası büyütülmeye çalışılmakta.

 

  Bizler  Kocaeli Makina Mühendisleri Odası Öğrenci Üye Komisyonu olarak üniversitelerimizde bilimin ve barışın yanında olan hocalarımıza sahip çıktığımızı ve dayanışma içinde olacağımızı bildiriyoruz.

 

   Kocaeli Makina Muhendisleri Odası Öğrenci Üye Komisyonu.