ÇÖP FABRİKASI KURULMASI PLANLANAN ORMANLIK ALANDA FARKINDALIK YARATMAK AMACIYLA PİKNİKTEYDİK.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Nisan 2018

Umuttepeye yapılması planlanan çöp fabrikasının kurulacağı alanın ÇED raporunda iddia edilenden farklı olduğunu göstermek için Akademik Odalar Birliği ve Yerel HalkPlatformu olarak Umuttepe Ayvazca mevkiinde 15.04.2018 tarihinde düzenlenen Pikniğe, Şube yönetilerimiz, üyelerimiz ve dostlarımızla katıldık. 

Planlanan bölgenin, ormanlık alan olması, kentin su kaynaklarına sahip olması, Umuttepe yerleşkesi ve hastahanesinin bulunması aslında bu bölgenin bir yaşam alanı olduğunu göztermektdir. Kentimizdeki hakim kuzey rüzgarları ile çöp fabrikasının sebep olabileceği olumsuz hava koşulları yapımı devam eden Şehir Hastahanesini ve tüm kenti etkisi altına alacaktır. Tüm bu olumsuzlukların bir kez daha farkına vararak bilincin artırılması amacıyla organize edilen pikniğe Yerel Halk Platformu ve Akademik Odalar Birliği nin yanı sıra Siyasi Partiler, Kocaeli Avcılar Derneği katıldı.