DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNDE ÜYE ve MİSAFİRLERİMİZLE BİRLİKTEYDİK..

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Mart 2018

Dünya Tiyatrolar gününde organize etmiş olduğumuz tiyatro gecemizde üyelerimiz ve misafirlerimizle birlikteydik. 

 

Kocaeli Yerel Tiyatro Grubu olan OYUN İSTASYONU "Yalancı Aranıyor" adlı oyunuyla, 27 Mart 2017 tarihinde üye ve misafirlerimiz için için sahne aldı. 
Yaklaşık 300 kişi katılım gösterdiği etkinliğimizde Tiyatro Oyunu  keyifle izlenildi. .

Etkinliğimizde LÖSEV de misafirimizdi.

Gece nin konuşmasını Şube Başkanımız Murat KÜREKÇİ gerçekleştirirken, LÖSEV aile komitesi Başkanı Ahmet KÖSE'de katılım göstererek, katkılarından dolayı şubemize teşekkür ve plaketlerini sundu.

KATILIM GÖSTEREN TİYATROSEVER TÜM ÜYE VE DOSTLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

 

Murat KÜREKÇİ konuşma metni; 

Sevgili Meslektaşlarım, saygıdeğer eşleri, çocukları ve çok değerli Makine Mühendisleri Odası dostları hepiniz hoş geldiniz.

14. Dönem Yönetim Kurlu olarak her ay bir sosyal etkinliğimizi, -bu bazen tiyatro, bazen de bir müzik dinletisi olabilir, Bu salonda, -Sabancı Kültür Merkezinde yapacağız. Huzurlarınızda bize bu desteği sunan ve aramızda bulunan Kültür ve Turizm İl Müdürü Sayın Adnan ZAMBURKAN’a teşekkür ederim.

Yine bu tür sosyal-kültürel etkinlikleri düzenlerken dayanışmacı bir ilişkiyi de temsil eden, aynı zamanda bir sosyal sorumluluk anlayışını da ortaya koyan bir örnek ilişkiyi de LÖSEV ile geliştirdik. LÖSEV Kocaeli Aile Komitesi Başkanı Sayın Ahmet KÖSE’de aramızda; kendilerine de gönülden teşekkürler…

Sizlerin de bildiği üzere her yıl 27 mart günü Dünya Tiyatrolar Günü olarak kutlanmaktadır. Bugün burada bize bu güzel oyunu sergileyen Tiyatro Oyun İstasyonu Ekibine de teşekkürler ediyorum.

Oyun içeriğiyle ilişkilendirerek; Başkaları yalan söylemeye devam ederken Makine Mühendisleri Olarak Bizler gerçekleri söylemeye devam edeceğiz.

Her ne olursa olsun tiyatrolar alkıştan yıkılsın.

Tüm tiyatro sevdalılarının dünya tiyatrolar günü, -günümüz kutlu olsun.

Dayanışmayla, Sevgiyle, Dostlukla ve de TİYATROYLA kalın…