EKONOMİK KRİZİN ENERJİ SEKTÖRÜNE ETKİLERİ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Ocak 2019

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ve Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ile ortaklaşa koordine ettiğimiz "EKONOMİK KRİZİN ENERJİ SEKTÖRÜNE YANSIMALARI ve NÜKLEER ENERJİ" konulu panelimiz 19 Ocak 2019 Cumartesi günü Saat:14:00 de MMO Konferans Salonumuzda gerçekleştirildi.

Etkinliğimizde Enerji kaynaklarımızın yanında Nükleer Enerjinin ne kadar gerekli olabileceği tartışıldı. Fosil yakıtlardan enerji elde ettiğimiz bugünlerde ülkemizde enerji ihtiyacını karşılayacak kurulu gücümüz fazlasıyla bulunmaktadır. İhtiyaçtan fazla yatırımın olduğu bu durumda nükleer enerji santralleri için yapılacak yatırımların maliyetleri, çevreye vereceği zararlar ekolojik dengenin bozulması gibi nedenlerle Nükleer Enerj Santrallerine gerek olmadığı rakamlarla ifade edildi.

Yapılacak olan yatırımlara ait maliyetler vatandaş olarak farklı kalemlerle bizlere yansıyacağı görüşlerinin aktarıldığı panelimizin sunumlarını  EMO Samsun Şb.Önceki dönem bşk. ElektrikMüh. Mehmet ÖZDAĞ, Enerji ve İklim Uzmanı Makine Mühendisi Önder ALGEDİK yaptı.