İŞYERLERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DENETİMİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Aralık 2020

Gebze İlçe Temsilciliğimiz İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği komisyonumuzun ve İSG Mesleki Gelişim Grubunun katkıları ile Dr. Mehmet TEKELİOĞLU'nun konuşmacı olarak katılacağı "İŞYERLERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DENETİMİ" webinarımız 03 Aralık 2020 Perşembe günü saat 20:00'de Zoom programı üzerinden gerçekleştirildi. Etkinliğe 257 kişi katılım gösterdi.

Etkinlik MMO Kocaeli Şube Başlkanı Murat Kürekci'nin dünya istatistiklerinden bilgiler paylaşarak ülkemizdeki mevcut durumu değerlendirdiği açılış konuşması ile başlamıştır. MMO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve MMO İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Komisyonu Başkanı Bedri Tekin yönetimindeki söyleşide İş Sağlığı ve Müfettişleri Derneği Başkanı Baş İş Müfettişi Dr. Mehmet Tekelioğlu'nun yorumları ve gelen sorular ile ülkemizde bu alanda yapılan denetimler hakkında bilgi ve görüşler paylaşıldı.

 

MMO Kocaeli Başkanı Murat Kürekci'nin açılış konuşmasının  tamamına aşağıdaki dosyadan ulaşabilirsiniz.