KAYNAKÇI KURSU VE SINAVI (TS EN ISO 9606-1 : 2014) 2-3-4 ŞUBAT 2016

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Şubat 2016

KAYNAKÇI KURSU ve SINAVI (TS EN ISO 9606-1 : 2014) 2-3-4 ŞUBAT 2016 Tarihleri arası teorik-uygulamalı olarak Nuh Çimento Meslek Yüksek Okulu Kaynak Atölyesinde gerçekleştirildi. Kursumuza 13 sınava 24 kişi katıldı.

2-3-4 ŞUBAT 2016 tarihlerinde, işletmelerde kaynakçı olarak çalıştırılacakların, kullandıkları kaynak metotlarına uygun olarak bilgi ve becerilerini geliştirmeye yönelik teorik-uygulamalı Çelik Kaynakçısı Eğitimi düzenlenecektir. Eğitim sonunda tüm katılımcılara Kaynakçı Eğitimi Katılım Belgesi verilecektir.

 

 

 

5 ŞUBAT 2016 (cuma)  günü ise Kaynakçı Vasıflandırma Sertifikası isteyen katılımcılara yönelik uluslararası geçerlilikte olan TS EN ISO 9606-1 standardına uygun olarak Çelik Kaynakçısı Belgelendirme Sınavı düzenlenecektir.

 

 

 

Çelik Kaynağı eğitimi-sınavı 4 yöntemle(Elektrik Ark, Argon, Gazaltı, Oksiasetilen) düzenlenmektedir.

 

 

 

Eğitim katılım ücreti 375,00 TL/Kişi + %18 KDV olup, üç ve üzeri sayıda personelinizin katılımı durumunda işletmenize %20 indirim uygulanabilmektedir.

 

Sınav katılım ücreti tek metot için 275,00 TL/Kişi + %18 KDV olup, üç ve üzeri sayıda personelinizin katılımı durumunda işletmenize %20 indirim uygulanabilmektedir.

 

 

 

Eğitime ve sınava katılım sağlanabilmesi için ekte belirtilen hesap numarasına yatırılacak eğitim-sınav ücreti dekontunun en geç 29 OCAK 2016 (PAZARTESİ) günü mesai bitimine kadar contact form adresine gönderilmesi gerekmektedir. Ödeme bilgileri ekteki dosyada mevcuttur.

 

 

 

NOT: Katılım sayısı 10 ve üzeri olması halinde eğitim gerçekleştirilecektir. Yeter sayıya ulaşılmadığı taktirde eğitim, bir sonraki tarihe ertelenecektir. Sınav, katılım sayısından bağımsız şekilde kesin olarak gerçekleştirilecektir.

 

 

 

NOT: Eğitime-Sınava katılacak personelin ad-soyad ile sınava gireceği kaynak yöntemi(Elektrik-Ark, Gazaltı, Argon veya Oksiasetilen) ve kaynak parçası(plaka veya boru) bilgilerini contact form adresine ödeme dekontu ile birlikte mutlaka bildirmeniz gerekmektedir.

 

 

 

NOT: Sınava gireceklerin, sınav günü ikişer kimlik fotokopisi ve sınav olacakları yöntem sayısının iki katı sayısınca fotoğraf getirmeleri gerekmektedir.