KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MAKİNA VE ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ ÖĞRENCİLERİ UEM UYGULAMALI EĞİTİM MERKEZİMİZİ ZİYARET ETTİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Mart 2017

İlimizde Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Ali Fuat Cebesoy Öğrenci Yurdunda kalan Kocaeli Üniversitesi Makina ve Elektrik Mühendisi öğrencilerinden oluşan 17 kişilik grup, Yasin KOÇAK (Yurt Müdürü) liderliğinde, 29 Mart 2017 günü Uygulamalı Eğitim Merkezimize ziyaret gerçekleştirdiler.

İlimizde Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Ali Fuat Cebesoy Öğrenci Yurdunda kalan Kocaeli Üniversitesi Makina ve Elektrik Mühendisi öğrencilerinden oluşan 17 kişilik grup, Yasin KOÇAK (Yurt Müdürü) liderliğinde, 29 Mart 2017 günü Uygulamalı Eğitim Merkezimizi ziyarette bulundular. Öğrencilere, UEM yetkilimiz Tülin TOSUNOĞLU tarafından Oda, MMO, Meslek Odası Üyeliği bilgilendirmesi ardından mesleki faaliyet alanlarımızla ilgili ürettiğimiz hizmetler ve eğitimler anlatılmıştır. Daha sonra UEM`de teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen Enerji Yöneticiliği Eğitimleri hakkında bilgi verilerek, uygulama ünitelerinin tanıtıldığı etkinlik, soru ve cevaplarla devam etmiş, öğrenci arkadaşlar; eğitimleri süresinde ve mezun olduktan sonra yapabilecekleri hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.