KORUYUCU KESTİRİMCİ BAKIM SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Haziran 2016

“Koruyucu ve Kestirimci Bakım” konulu seminerimiz, 21-22 Haziran 2016 tarihlerinde Makina Mühendisleri Odası Enerji Verimliliği Eğitim binamızda Hasan VENEDİKOĞLU eğitmenliğinde gerçekleştirildi. Eğitime 22 üyemiz katıldı.

Her işletme yaptığı yatırımların karşılığını almak ister ve kurulu düzenin çalışmasını aralıksız olarak sürdürebilmesi istenir. İşletmelerde makina ve tesislerin arızaları nedeniyle yaşanan duruşlar veya kapasitelerinin altında çalışmaları, önemli kayıplara neden olmaktadır. Bu sebeple, Koruyucu ve Kestirimci Bakım faaliyetleri çok büyük önem arz etmektedir.

TÜPRAŞ A.Ş.`de çok uzun yıllar çeşitli kademelerde görev yapmış, Makina Mühendisi Hasan VENEDİKOĞLU`nun bilgi ve deneyimlerini, bu alanda faaliyet gösteren, ilgi duyan üyelerimize, teknik personele aktarması amacıyla aşağıdaki konu başlığında seminer organize edilmiştir.