NE ASKERİ NE SİVİL DARBE, NE OLAĞANÜSTÜ HAL! ACİL DEMOKRASİ!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Temmuz 2016

Kocaeli’de Emek ve Demokrasi Platformu gerçekleştirdikleri basın toplantısında “Ne darbe be OHAL, tek çözüm eşit, özgür ve demokratik Türkiye” dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL ile ilgili ardında Kocaeli Emek ve Demokrasi Platformu bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan basın toplantısında "Ne darbe ne OHAL" denildi. Emek ve Demokrasi Platformu adına okunan basın açıklamasında OHAL uygulamalarının demokrasi uygulamalarını körelteceği belirtildi.

Basın açıklamasında şunlar dile getirildi:

Evrensel hukuk değerlerin temelinde demokrasinin kurumsallaşması, çağdaş, sosyal, laik, demokratik hukuk devletinin yeniden inşa edilmesi doğrultusunda atılacak her adım ve uygulamanın yanında ve destekçisi olacağız. Çözüm özgür, eşit ve demokratik Türkiye.

Yapılan basın toplantısı "Bu ülkenin başına bela olan cemaat ordusu kimler tarafından üst düzey mevkilere getirildi?, Kamudaki sınav sorularını el altında yandaşlarına verenler halktan özür dileyecek mi?, Tekrar bu girişimde bulunulmayacağının bir garantisi var mı?" soruları ile sonlandırıldı.