ÖĞRENCİLERE MESLEKİ SEÇİM DESTEĞİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Ağustos 2020

6-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercihleri öncesi, makina mühendisliği ve mmo ya bağlı diğer mühendisliklere ilgi duyan öğrenciler için şubemiz tarafından meslek tanıtımı yapılması ile ilgili basın duyurusu yapıldı.

Şubemizde, 6-14 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercihleri öncesi, makina mühendisliği ve mmo ya bağlı diğer mühendisliklere ilgi duyan öğrenciler için meslek tanıtımı yapılacaktır.

"Makina Mühendisleri Odası yurt içinde ve yurt dışında Makina, Endüstri, İşletme, Sanayi, Uçak, Havacılık, Uzay, Sistem, Makina Teknik Metot, İmalat-Üretim, Üretim Tekniği-Sistemleri, Mekatronik, Otomotiv ve Enerji Sistemleri Mühendisliği öğretimi yapan üniversitelerin fakülte ve bölümlerinden mezun olarak diploma almış, Türkiye sınırları içinde mesleklerini uygulamaya yasal yetkili olup, mesleki çalışmalarda bulunan tüm mühendisleri  içinde toplamaktadır.

Üniversite adayları odamızda görev yapan teknik görevlileri arkadaşlarımız ve şube yönetim kurulu üyelerimizden tercih dönemi boyunca hafta içi her gün mesai saatleri içerinde bilgi alabilirler.

Üniversite adaylarının tercih döneminde kendi ilgi, beceri ve istekleri konusunda dikkatli tercih yapmasının son derece önemli olup, mesleğin çalışma alanlarını, gereksinimlerinin tanıtımında da bilgi almak isteyen adaylara destek verilecektir.

Meslek ve meslektaş sorunlarının her geçen gün arttığı bu ortamda, üniversite kontenjanlarının plansız şekilde arttırılması, işsiz mühendisler ordusu oluşturacağını ve mesleğin kalitesini düşüreceğinden bu konuda da çalışmaların yapılması gereklidir.

Destek almak isteyen gençlerimiz; şubemizi ziyaret edebilir,

0262 324 69 33 sabit hat veya 0539 792 76 06 cep telefonu numarasından bizlere ulaşabilirler.