ÜYELERİMİZİ ŞUBE UZMANLIK KOMİSYONLARINDA GÖREV ALMAYA ÇAĞIRIYORUZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Mart 2016

Üyelerimizi, ilgi ve uzmanlıklarına göre bu komisyonlarda görev alarak, meslek, meslektaş, kent ve toplum sorunlarının çözümlenmesine, Şube çalışmalarının geliştirilmesine aktif katkı ve katılımda bulunmaya çağırıyoruz.

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi`nde 2016-2017 yıllarını kapsayan 13. Çalışma Dönemi`nde oluşturulması planlanan Uzmanlık Komisyonları aşağıda belirtilmiştir. Üyelerimizi, ilgi ve uzmanlıklarına göre bu komisyonlarda görev alarak, meslek, meslektaş, kent ve toplum sorunlarının çözümlenmesine, Şube çalışmalarının geliştirilmesine aktif katkı ve katılımda bulunmaya çağırıyoruz. 

13. Dönem Şube Yönetim Kurulu 

 

TMMOB MMO KOCAELİ ŞUBESİ KOMİSYONLARI

Asansör ve Yürüyen Merdiven Komisyonu  

Bakım Komisyonu

Bülten Komisyonu

Eğitim Komisyonu

Endüstri ve İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu

İş Sağlığı ve Güvenliği Komisyonu

Kadın Komisyonu

Kaynak ve Tahribatsız Muayene Komisyonu

Kobi Komisyonu

Lojistik Komisyonu

LPG/CNG Dönüşüm Ve Araç Tadilat Komisyonu

Mekatronik Mühendisliği Komisyonu

Öğrenci Üye Komisyonu

SMM ve Doğalgaz Komisyonu

Sosyal Etkinlikler Komisyonu

Çalışma Yaşamında Mühendisler Komisyonu

Üye İlişkileri ve Örgütlenme Komisyonu

Yangın Güvenliği Komisyonu

Yapı Denetim Komisyonu

Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Enerji Verimliliği Komisyonu

 

 

 

NOT: Ayrıca üyelerimizin önerileri doğrultusunda yeni komisyonlar da oluşturulabilecektir. Üyelerimizin yeni komisyon önerileri ile birlikte komisyonda yer alabileceğini düşündüğü diğer üyelerimizi de Şubemize bildirmeleri rica olunur.

Bilgi ve Başvuru: 0 262 3246933/112