AKP`nin baskıcı politikalarına karşı ülkenin tüm kentlerinde eylemler yapılıyor

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Taksim Gezi parkının yıkılmasına karşı başlayan eylemlere polisin çok sert müdahalesi ile başlayan protesto eylemleri yayılıyor. AKP hükümeti yetkilileri ise hala vurdumduymaz ve sorumsuzca açıklamalara devam ediyorlar.

Taksim başta olmak üzere yaklaşık 67 kentte protesto eylemleri yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. 

Polis halka karşı gaz bombası, biber gazı, jop, plastik mermi ve bazı kentlerde gerçek mermi kullandı. 3 günlük eylemlerde ayakta tedavi edilenlerin dışında hastaneye kaldırılanların sayısı binlerle ifade ediliyor. 

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere TMMOB ve bağlı Odalar, polis müdahalelerinde yaralananların ilk tedavisi için revire çevrildi. Ancak polis doktorlar tarafından yaralananların tedavilerinin yapıldığı Odamız İstanbul Şube Binasına, Mimarlar Odası Ankara Şube Binasına ve TMMOB binasına da gaz bombaları atıldı.