ANKARA HAYKIRDI: "AKP'Yİ DURDURALIM"

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Ankara'da TMMOB İKK ve KESK Şubeler Platformu'nun çağrısı ile emek ve demokrasi güçlerinin katılımıyla düzenlenen "Yoksulluğa, Yolsuzluğa, Zamlara ve Hak Gasplarına karşı AKP'yi Durduralım" mitingi binlerce kişinin katılımı ile Kolej Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Ankara‘da TMMOB İKK ve KESK Şubeler Platformu‘nun çağrısı ile emek ve demokrasi güçlerinin katılımıyla düzenlenen "Yoksulluğa, Yolsuzluğa, Zamlara ve Hak Gasplarına karşı AKP‘yi Durduralım" mitingi binlerce kişinin katılımı ile Kolej Meydanı‘nda gerçekleştirildi. Toros Sokak‘tan yürüyüşle başlayan mitingde AKP karşıtı, Deniz Feneri yolsuzluğunu içeren sloganlar atıldı. Mitingde TMMOB İKK Sözcüsü Ramazan Pektaş, KESK Şubeler Platformu Sözcüsü Hasan Karakaya ve DİSK Bölge Temsilcisi Kani Beko konuştu. 

Mitinge TMMOB İKK, KESK Ankara Şubeler Platformu, Petrol İş, Tümtis, DİSK Bölge Temsilciliği, Ankara Tabip Odası, ODTÜ Mezunları Derneği, PSAKD, Halkevi, CHP, EMEP, ÖDP, SHP ve TKP katıldı.