Antalya Şube Kongre ve Kültür Merkezimiz Açıldı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

MMO Antalya Şube hizmet binası içerisinde yer alan Kongre ve Kültür Merkezi 6 Kasım 2012 tarihinde yapılan törenle açıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açılışa Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar ve Oda Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Yener katıldı.

Açılışta konuşan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar, daha güçlü bir Oda ve üreten, sanayileşen, hakça bölüşen bir Türkiye dileklerinde bulunarak şunları dile getirdi: "Odamızın düzenlediği kongre, kurultay, sempozyum etkinlikleri, meslek içi eğitim çalışmaları, teknik mevzuat, onaylanmış kuruluş ve akreditasyon çalışmaları, mesleki denetim, bilirkişilik–ekspertizlik, teknik ölçüm hizmetleri, uzmanlık alanlarımızla ilgili raporlar ve zengin yayın çalışmaları bu kapsamda çok yönlü bir şekilde yürütülmektedir. Meslek içi eğitim merkezlerimizde bugüne dek 69 bin üyemiz eğitim ve kurslara tabi olarak belgelendirilmiştir. Bu çalışmalar son yıllarda çıkarılan yasa ve yönetmeliklerde de karşılığını bulmuş, Odamızca düzenlenen her yetkilendirme konusu için ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile ortak çalışmalar yürütülmüştür. Antalya Şubemizin içerisinde yer alacak ve bugün açılışını yaptığımız Kongre ve Kültür Merkezinde daha çok sanat ve bilimle kucaklaşacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz."

Antalya Şube Başkanı Hüseyin Barut yaptığı konuşmada,  Antalya`ya yeni bir kültür ve kongre merkezi kazandırdıkları için mutlu olduğunu ifade etti. Makine Mühendisleri Odası`nın bilime olan bağlığı ile teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak üyelerine ve ülkesine en iyi hizmeti vermeye çalışırken, aynı zamanda kültürel mirasımızı da yaşatmak ve savunmak için de enerjisini harcadığını belirten Barut, "Odamız bu amaçla çok sayıda etkinliğe imza atmakta, üyelerine ve üniversitelerin mühendislik fakültelerinde okuyan, geleceğin mühendislerine yönelik etkinliklerini de düzenli olarak gerçekleştirmektedir. Antalya`ya sanayi, turizm, tarım, sağlık gibi kongrelerde ev sahipliği yapabilecek tam teşekküllü bir salon armağan etmenin gururu içerisindeyiz." dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ise, bir kentin gelişmesinde kültürü çok önemsediğini belirterek, "Medeniyet ve bilime olan bağlılığımızın artacağı ve tüm sivil toplum örgütlerinin bu salonu kardeşçe kullanacağına olan inancımla bu salona emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.