BAŞSAĞLIĞI MESAJI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Dün Irak‘ta Bağdat yakınlarında düşen uçakta 4‘ü Odamız üyesi 34 yurtdaşımızın ölümü üzerine Oda Yönetim Kurulu Başkanı Emin KORAMAZ başsağlığı mesajı yayınlamıştır.

Başsağlığı mesajı yazının devamındadır.

Dün Irak‘ta Bağdat yakınlarında düşen uçaktaki 34 kişinin ölümünü büyük üzüntü ile öğrendik. Ölen yurttaşımız arasında bulunan Hüseyin ŞAHİN, Sabahattin KESTEN, İsmail KULAK ve Serhat GEYİK Odamız üyesidir.

Oda üyelerimiz, kazada ölen diğer yurttaşlarımız gibi işgal ve savaş koşullarındaki bir ülkede görev yapmak zorunda kalmışlardır. Yurt dışında çalışan vatandaşlarının ulaşım dahil bütün sorunlarına sahip çıkılması, çalışma ve yaşam koşullarının düzeltilmesi ve her şeyden önce can güvenliklerinin sağlanması bir sosyal devletin en önemli görevlerindendir. Yetkilileri ve kamuoyunu bu konuda duyarlı olmaya çağırıyor, yeni acıların yaşanmaması için gerekli önlemleri almaya davet ediyoruz.

Üyelerimiz ve kazada yaşamını yitiren bütün yurttaşlarımızın yakınları ve dostlarının derin acılarını paylaşıyor, TMMOB Makina Mühendisleri Odası adına başsağlığı diliyoruz.

 

TMMOB

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI

Yönetim Kurulu Başkanı

Emin KORAMAZ