BURSA ŞUBE GELENEKSEL GECESİ YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Odamız Bursa Şubesi tarafından, Odamızın kuruluşunun 63’üncü yıldönümü nedeniyle, meslekte 25, 40 ve 50. yıllarını dolduran üyelere törenle onur plaketlerinin verildiği Geleneksel Gece, 23 Aralık 2017 tarihinde Bursa’da düzenlendi.

Ata Park Balo ve Davet Salonu’nda düzenlenen ‘Geleneksel Gece’ye Oda Başkanı Ali Ekber Çakar, Odamız Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart, Bursa Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Şube çalışanları, CHP Bursa Milletvekilleri Lale Karabıyık, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, UÜ Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Recep Yamankaradeniz, UÜ Makina Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Karpat, UÜ Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdal Emel, Birleşik Metal İş Bursa Başkanı Ayhan Ekinci, KESK Bursa Şubeler Platformu Sözcüsü, diğer Odaların başkan ve yöneticileri ile emek ve meslek örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin açış konuşmasını yapan Odamız Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart konuşmasında özetle, “Odamız Meslek sorunlarının ülke sorunlarından ayrılmazlığı ilkesinden hareketle, emek ve demokrasi güçleriyle birlikte, bağımsızlık, eşitlik, demokrasi ve özgürlük mücadelesini sürdürmeye, siyasi iktidarın anti demokratik uygulamalarına karşı durmaya ve deşifre etmeye, her türlü saldırıya karşı dik durmaya devam etmektedir. Tüm saldırı ve hedef göstermelere rağmen dün olduğu gibi bugün de, kamu ve toplum yararı için çabalamaya, ülkemize, halkımıza, mesleğimize ve meslektaşlarımıza sahip çıkmaya, aklın ve bilimin ışığında gerçekleri haykırmaya devam edeceğiz” dedi.

İbrahim Mart’ın konuşmasının ardından Geleneksel Gece açış konuşması için söz alan Oda Başkanı Ali Ekber Çakar katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında özetle şunları söyledi: “Bu meslek örgütünü anlayabilmek için geçmişine bakmak gerekir. MMO örgütlü bir mücadeleden gelmektedir ve bugün en güçlü Odalardan biridir. Aranızda, geride bıraktığımız 63 yıllık tarihe tanıklık eden, yaşam güçlükleri içinde işinden, ailesinden zaman ayırarak Odamızı bugüne taşıyanlar ve meslekte 25. yıl, 40. yıl,  50. yıl onurluğunu alacaklar var. Bütün ağabeylerimiz ve meslektaşlarımızı emeklerinden dolayı yürekten kutluyor, sizleri var gücümüzle alkışlıyoruz. Bu anlamlı gece dolayısıyla, daha güçlü bir Oda, daha güçlü bir TMMOB ve üreten, sanayileşen, hakça bölüşen, huzur ve refah içindeki bir Türkiye yürüyüşümüzde hepimize başarılar diliyor, saygılar, sevgiler sunuyorum.”

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından meslekte 25, 40 ve 50. yıllarını dolduran MMO Bursa Şubesi üyelerinin plaketleri sahiplerine takdim edildi. Bursa Şube ‘Geleneksel Gece’si, düzenlenen gece yemeği ile sona erdi.