CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NA YAPILAN SALDIRIYI PROTESTO EYLEMLERİNE KATILDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Çubuk’ta asker cenazesi sırasında yapılan saldırı 22 Nisan 2019 tarihinde CHP Ankara İl Başkanlığı önünde protesto edildi

Protesto eylemine TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, 2. Başkan Selçuk Uluata, Yüksek Onur Kurulu üyesi Züber Akgöl, Ankara İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Özgür Topçu, Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zeki Taydaş, çeşitli Odalarımızdan çok sayıda üyemiz ile milletvekilleri, siyasi parti temsilcisileri, kitle örgütleri ve yurttaşlar katıldı.

Kitle adına konuşan CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ankara Valisi Vasip Şahin’in istifa etmesi gerektiğini söyledi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırının planlı olduğunu ve provokasyon amacı taşıdığını ifade eden Güvener, “Saldırıyı planlayan karanlık güçler bilmelidir ki demokrasi mücadelesinin kahramanı genel başkanımız yalnız değildir” dedi.

Saldırıların CHP’yi durduramayacağını vurgulayan Güvener, “Ne genel başkanımız bir milim geri adım atar ne de CHP’ye oy vermiş 14 milyon insan bu saldırılara pirim verir çünkü bu saldırının amacı barış ve demokrasi ortamını bozmaktır. Bu provokatif saldırı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın gözleri önünde gerçekleşmiştir. Genel başkanımıza yapılan saldırıları seyretmişlerdir. Fakat bilsinler ki bu saldırılar bizi ülkenin geleceği için yaptığımız mücadeleden alı koyamaz. Saldırıda ihmali bulunan kamu görevlileri bir dakika durmadan istifa etmeliler” ifadelerini kullandı.